Η ιστορία μας
Η Aryzta Greece ιδρύθηκε το 2016 ως μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Aryzta AG, με έδρα την Ιρλανδία και την Ελβετία.Ο όμιλος Aryzta δημιουργείται στη δεκαετία του ’80 όταν από ένα μόνο ιρλανδικό αρτοποιείο καταφέρνει να εξελιχθεί σε μια Παγκόσμια εταιρεία που προωθεί την καινοτομία στον κλάδο της αρτοποιίας. Μέσα από συνεχόμενες εξαγορές και συγχωνεύσεις κατέχει πλέον από τις μεγαλύτερες ανά τον κόσμο, εταιρείες τροφίμων και εργοστάσια παραγωγής ψωμιού, μπαγκετών, bagel, τορτίγιας, buns, γλυκών κλπ.
Σήμερα η Aryzta έχει 53 εργοστάσια παραγωγής στην Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία και καλύπτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων αρτοποιίας από Μπαγκέτες και ψωμιά μέχρι donuts, muffins, cookies, τορτίγιες και άλλα πολλά.
Ο σεφ & οι συνταγές μας
O Alain Parodi είναι ένας βραβευμένος Chef και σύμβουλος αναγνωρισμένων εστιατορίων.
Γεννήθηκε στην “Grasse” της Γαλλίας, την παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων και λουλουδιών. Η αγάπη του για τη μαγειρική ξεκίνησε στην ηλικία των οκτώ ετών, όταν βοηθούσε στην κουζίνα της μητέρας του και της γιαγιάς του. Έκτοτε, το γαστρονομικό του ταξίδι τον έχει οδηγήσει σε κουζίνες σπουδαίων εστιατορίων στη Γαλλία, στη Μεγάλη Βρετανία, στο Μονακό, στο Λουξεμβούργο και στην Ελλάδα.